10 Modi coraggiosi per sconfiggere il divorzio e trovare pace

Vertel ze hoe je je echt voelt.

Ik was in de derde klas toen ik mijn eerste vogel omdraaide. Eerlijk gezegd had ik geen idee wat het werkelijk betekende en begon ik die spier in het geheim te buigen omdat ik een paar oudere kinderen het had zien doen. Mijn moeder, de waakhond die ze is, betrapte me op heterdaad en ik was gegrond voor het weekend. Ik ben droevig om te zeggen dat dat waarschijnlijk de meest rebellerende was die ik ooit heb gedaan. Nu mensen weggooien, doe ik zonder schaamte, en meestal aan mijn vrienden. Hoewel ik misschien wel of niet schuldig ben aan het boos gooien van de vinger wanneer mijn ex-vriendje niet kijkt, geeft dit gebaar meer uit plezier en minder uit wrok. Desalniettemin is het de leukste manier om iemand te vertellen fuck-off.

Een paar weken geleden probeerde ik iemand uit te schakelen en ze begonnen te lachen. Ze vertelden me dat mijn vogel zwak en niet intimiderend was, zoals de meeste dingen die ik doe. Gefrustreerd begon ik me af te vragen hoe ik het iemand stilletjes zou vertellen het te verslaan als mijn spel met middelvinger ver onder het gemiddelde lag.

Totdat ik dit glorieuze kunstwerk vond:

Spoon & Tamago

Tot slot hoef ik niets te zeggen. Deze middelste vingerkaars zegt het al. De in Brooklyn wonende Japanse kunstenaar Nao Matsumoto creëerde de kaars voor Spoon & Tamago na een enge ongeluk waardoor hij bijna het leven verliet zonder de mogelijkheid om iemand af te zetten.

Toen hij bijna in plakjes sneed Van zijn middelvinger terwijl hij hout sneed in zijn atelier, realiseerde hij zich dat het gebruiken van je middelvinger een fundamenteel mensenrecht is, en vergeleek het met het verliezen van zijn eigen stem. Met een hernieuwde waardering voor zijn vogel, hij creëerde een serie middelvinger-kaarsen. Elke kaars is met de hand gemaakt door Matsumoto zelf en komt uit een mal gemaakt van zijn eigen hand.

Lepel en Tamago

En hoewel de kaarsen oorspronkelijk werden gebruikt voor een veel belangrijker doel - om te protesteren tegen het gebruik van kernenergie in Japan op de verjaardag van de tsunami van maart 2011 -

zijn ze perfect om te gebruiken voor de meest vettige situaties in het leven.

Stuur er een naar je ex wanneer hij je om 3 uur 's morgens voor de miljardste keer belt of naar je baas wanneer je hebt eindelijk een vervangend optreden gevonden. Geef het als kerstcadeau aan je vervelende tante die altijd graaft over je gewicht of het buiten in je woonkamer laat als een subtiele herinnering aan huisgasten om niet langs hun welkom te blijven.

Eén kaars die veel dient, veel doeleinden.